sivukuva.jpg

 

Laulamisen aloitin varsinaisesti 7. luokalla, menin laulutunneille ja kyllä jännitti. Vuosien kuluessa pääsin konsertteihin, tansseihin ja muihin tilaisuuksiin laulamaan. Kokemuksen karttuessa läksin sitten kokeilemaan tangoja ja pääsin Raision semifinaaliin asti.

 

10 vuotta tunneilla käytyä päätin sitten pitää reissaamisesta vähän taukoa. Lisäksi uusi työ vei aikaa ja huomiota ihan kylliksi. Se taisi olla joulukuuta 2004 kun menin pitkästä aikaa laulamaan karaokea. Illan lopuksi juontaja kysyi tahtoisinko ruveta itse juontajaksi. Sen kummemmin asiaa miettimättä suostuin. Seuraavana päivänä hän vielä varmisteli että todellako tahtoisin juontajaksi. (Epäili minun edellisen illan arvostelukykyä..)

 

juonto-normal.jpg

 

Ja niin minut pestattiin Dj-teamille. Harjoittelin muiden mukana ja ensimmäisen oma keikka oli "koti" Montussa. Kerkesin tehdä keikka noin puolisen vuotta ennen kuin näin itse johtajan. Karaoken myötä on tullut varmaan ajettua useampi kilometri ja tullut nähtyä monenlaisia ihmisiä ja paikkoja. Mutta kyllä farmariauto on aika hyvä näissä hommissa..

 

karaoke.jpg

 

 Tuli voitettua Kruunukaraoke kilapilu 2016 ja samalla tuli semifinaalipaikka Kiuruveden iskelmäviikoille

www.djteam.fi

www.karaoke.fi