Potilaita on riittänyt. Ja kotona ei enää jaksa olla koneella. Viime kuussa meillä oli pakkasta enimmillään -39 joka tarkoittaa sitä että taloa piti lämmittää ahkeraan ettei tule vilu. Lisäksi ulkona olemiseen tottuneet koirat piti ottaa sisälle ja käyttää ulkona jne.. Autokin kovasti yritti hyytyä, joten bensakone kehiin. Välillä sitten tuli lunta joka piti kolailla pois, onneksi ihana naapuri kävi kysymässä: "Minä kun olen eläkkeellä eikä ole tekemistä, saanko käydä auraamassa teidän pihan, ettet suutu?" Lupasin etten suutu.. Pitääkin katsoa seuraavan kerran miten iso jalka eläkeläisellä on, jos vaikka sukat matkustaisi heidän postilaatikkoon.

Käsitöitä ennättää tehdä aina, mutta miksi niitä kuvia on niin vaikea saada laitetuksi.. Valmistuneita mm. villatakki minulle ja kummitytölle. Sukkia, hattuja ja paljon aloitettuja neuleita..  teen niitä sitten mielialan mukaan. Ja tildojakin on tullut ommeltua.

Tänään pienen eläintarhan lisäksi tulee ystävän kaksi jackrusselin terrieriä, joten vipinää riittää. Niille lupasin ommella takin, nyt voinkin sovittaa ja tehdä viimeiset muutokset.

Kun äidin pannukakku tai mikä vaan ruoka on aina parasta, eilen onnistuin tekemään hyvää pannukakkua vaikken äiti olekaan. Vuosien saatossa yrittämäni kuplat tuli kaikki kerralla sitten eilen. Mitä tein eri tavalla kuin muutoin? Laitoin mitä sattuu sen kummemmin mittaamatta..

Ja lopuksi, haluan pitkävartiset vanhan ajan huopikkaat kokoa 44. HALUAN! Ja vaaleanpunaiset reinot kokoa 44, joita saa täältä ja siis itselleni.

Niin ja kävin tässä lääkärissä kun pään sisällä on painetta. Mulla onkin poskiontelontulehdus, jonka ainut oire on se paine, eikä edes ole nenä tukossa. Onpas "helppo" tauti kerrankin.